Denna sida
uppdaterad:
2000-11-05


REGALWEB

Hitta rätt på
RegalWEB

Beställ Nu!
SportFiske
Katalogen

Katalog-
Korrektur

CopyRight


RESURSER

VÄDER -
Prognoser

Länk-Tips

Hitta rätt
I-NET!

VERKTYG

Regal som
Startsida

Nyhet Butik Rapport Tips Tavling e-post

REGALWEB LOGO

REGALWEB bygger på sex stycken HUVUD-RUBRIKER i topp på varje sida. Till dessa kan du alltid komma till varän på "saiten" du befinner dig.
NYHETER (1:a sidan, så fort det händer något på REGALWEB så ser du det här), SPORTFISKE BUTIKEN (ett urval av alla våra produkter "on-line", i framtiden kommer du även att kunna beställa alla våra produkter vid denna sektion), RAPPORT STHLM (vi håller er underrättade om gällande aktuella fångster av de populäraste fiskarterna i Stor-Stockholms området), FISKE-TIPS (här tipsar vi er om fiskeplatser, där vi själva har haft fint fiske, med lätt-överskådliga kartor), TÄVLING med STM (aktuella tävling-referat, resultat-listor, tävlings-kalender mm. Tonvikten ligger på STM, Swedish Trolling Masters), E-POSTA TILL REGAL (håll kontakt med oss på Regal Sportfiske via denna länk).

Under-rubriker och senast uppdaterad
I vänsterspalten återfinns UNDER-RUBRIKER som ändras beroende på vilken HUVUD AVDELNING du befinner dig på. Ibland kommer du till en BAKÅT-PIL, vilket betyder att du nått slutet för just denna avdelning. Klicka och du återkommer till senast besökta sida.
Överst till vänster på varje sida ser du i GULT när den aktuella sidan är UPPDATERAD. Vänsterspaltens UNDER-RUBRIKER har även de ibland senast uppdaterad datum i gult under länken, så att du redan innan du klickar kan se när den är uppdaterad.

Ett enkelt litet exempel nedan
I exemplet nedan så väljs HUVUDRUBRIKEN SPORTFISKE BUTIKEN, på nästa bild så har vi kommit dit och vänsterspaltens UNDER-RUBRIKER för butiken har kommit fram...

Huvud-rubriker
Under-rubriker

NYHETER | FISKE-BUTIKEN | RAPPORT STHLM | FISKE-TIPS | FISKE-TÄVLINGAR | E-POST |
 
COPYRIGHT: Regal Sportfiske. All form av kopiering förbjuden, alla rättigheter förbehållna...
 

To top of pageRegal Sportfiske. Box 27 143 01 Vårby. Besök oss: Hamnvägen 3.
Ring oss på telefon: 08-710 80 00 eller sänd telefax på: 08-710 68 68.
Sänd gärna e-post till Regal Sportfiske: sportfiske@regalmarin.se